Blogia
Federació d'Associacions Veïnals de Mollet del Vallès

Vine a construïr el nou gegant de Mollet del Vallès!

Vine a construïr el nou gegant de Mollet del Vallès!

El dimecres 2 de març comencem un nou taller en el marc de L’Aparador, en aquest cas a càrrec de Lola Lasurt i destinat a donar lloc a El Gegant Menhir.

Es tracta d’un procés de creació obert a tothom per a la ideació i la construcció col·lectiva d’un nou gegant per a Mollet del Vallès, pel qual prenem de referència la troballa neolítica que s’ha produït recentment a la ciutat: un menhir de grans dimensions i que té com a singularitat el gravat d’una marca similar a un rostre a un dels seus laterals.

Els gegants i aquest menhir, per tant, coincideixen en la seva aparença antropomorfa, fet que porta a preguntar-nos: què signifiquen aquestes representacions humanes amb mesures superiors a les d’un individu normal? Podria ser que els menhirs fossin els avantpassats dels gegants? De què han servit i per a què els podríem utilitzar en relació al nostre present?

Aquestes i altres qüestions les tractarem amb les sessions del taller. La primera sessió serà un debat per decidir les característiques i usos del nou gegant: serà el dimecres 2 de març a les 19h al local de l’associació cultural La Bombeta.

El procés de construcció del gegant i la ideació d’elements colaterals (cercavila, música, auca, etcètera) es durà a terme els dissabtes 5, 12, 19 i 26 de març, de 9 a 14h al Centre Cívic l’Era. La cercavila del gegant i inaguració de L’Aparador serà el dissabte 2 d’abril a la tarda.

Us hi esperem a tots!

La Bombeta. Associació cultural

C. Lluís Duran, n. 109

www.labombeta.org

(just al costat de l’estació Mollet-Sant Fost, línia de Rodalies Renfe R2)

Centre Cívic L’Era

Miguel de Cervantes, 19-23

(a 10 minuts de l’estació Mollet-Santa Rosa, línia de Rodalies Renfe R3)

 

| Lola Lasurt |  aparador, Centre Cívic L'Era, Colla Gegantera Mollet del Vallès, La Bombeta, lola lasurt, oriol fontdevila

0 comentarios