Blogia
Federació d'Associacions Veïnals de Mollet del Vallès

Sánchez Camacho s'ha reunit amb membres de la Federació d'Associacions de Veïns de Mollet

Sánchez Camacho s'ha reunit amb membres de la Federació d'Associacions de Veïns de Mollet

La presidenta del PPC va visitar el mercat setmanal de Mollet i es va reunir amb la FAVM.

La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho va visitar dimarts la nostra ciutat per recolzar la candidatura de Susanna Calvo a l’alcaldia de Mollet.

A l’arribada, vora el migdia, Sánchez-Camacho i Calvo van reunir-se amb membres de la Federació d’Associació de Veïns de Mollet (FAVM) que li van transmetre algunes queixes sobre la ciutat com per exemple l’encara no posada en marxa de la residència per a discapacitat de La Vinyota, ja acabada i la construcció del quart IES de la ciutat, perquè la presidenta popular ho portés, com va dir, al Parlament de Catalunya. Una altra de les queixes va ser sobre la participació dels ciutadans al ple municipal o la creació d’un consell de ciutat.

Més tard, abans de passejar-se pel mercat setmanal de l’avinguda Llibertat, el carrer Barcelona i la plaça Prat de la Riba, Sánchez-Camacho va manifestar que Mollet “és un dels municipis on traurem millors resultats. S’està acabant una etapa del socialisme català”. La diputada va definir el seu partit com a “partit de l’ocupació” i va assegurar que donarien resposta als veïns de Mollet per trobar feina.

Sánchez-Camacho va aferrar-se a una política econòmica d’austeritat: “baixarem impostos i reduirem despeses d’una ciutat, Mollet, que té un dels majors dèficits de Catalunya i que segueix la història del llegat de Montilla”.

La presidenta del PP català va traçar tres línies bàsiques del seu discurs: la política econòmica, les infraestructures i la inseguretat ciutadana. Per aquesta última, va manifestar que “incrementarem la policia de barri, endurirem les lleis davant la delinqüència i tindrem una immigració legal i ordenada” en referència al programa del contracte d’integració.

Per la seva banda, Susanna Calvo va manifestar la “il·lusió d’un equip renovat amb la barreja de joventut i experiència”. I va posar èmfasi en sortir al carrer a escoltar la gent “per conèixer els principals problemes que són l’atur i l’economia".

Aquesta informació es va treure del Mollet a mà.

 

La Junta Directiva

0 comentarios