Blogia
Federació d'Associacions Veïnals de Mollet del Vallès

Mes pisos en zones d'equipaments del barri (Can Borrell)

Mes pisos en zones d'equipaments del barri  (Can Borrell) Aquesta es la noticia extreta de Contrapunt:

•L’Incasòl construirà 80 pisos protegits més a Can Borrell
•L’Ajuntament permetrà a l’Institut Català del Sòl (Incasòl) la construcció d’una vuitantena d’habitatges protegits més als terrenys situats entre el carrer Ambròs i Lloreda, el parc i la ronda dels Pinetons.
•Així, el consistori haurà de modificar parcialment el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que actualment qualifica els terrenys dels nous pisos com a sòl per a equipaments educatius. Amb tot, aquesta parcel·la de Can Borrell mantindrà prop d’uns 10.000 metres quadrats per a aquests usos i seran entre 6.000 i 7.000 els que es destinaran a usos residencials.
L’operació és fruit d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Incasòl, pel qual aquest darrer cedirà al consistori un solar de 9.323 m2, adjacent al nou hospital i on es preveu la contrucció del nou edifici judicial de la ciutat (en 5.600 m2) i una reserva d’espai per a futurs usos sanitaris. Un cop feta efectiva aquesta cessió de l’organisme vinculat al Departament de Medi Ambient i Habitatge, l’Ajuntament podrà tornar a cedir part dels terrenys a la Generalitat, però aquest cop a la Conselleria de Justícia, per tal que es pugui licitar la construcció dels nous jutjats.
El conveni també preveu que l’Incasòl cedeixi a l’Ajuntament el 10% d’aprofitament mig de la zona residencial, d’uns 4.000 m2, per al sistema d’espais lliures.

La vuitantena de nous pisos en règim de protecció que es podran construir a la zona de la ronda dels Pinetons se suma als 180 ja licitats de l’Incasòl, que es destinaran a lloguers per a joves i gent gran, amb els baixos destinats a equipaments. El regidor de Planificació Urbanística assegurava que Mollet “continua necessitant habitatges socials per a totes les edats” i que la propera promoció “no tindrà en compte l’edat del sol·licitant”.

•Desde l’associació ens agradaria coneixer la opinió de la gent del barri, si us plau afegiu els vostres comentaris a aquest input

0 comentarios