Blogia
Federació d'Associacions Veïnals de Mollet del Vallès

Concentració contra l'atac d'Israels als vaixells amb ajuda humanitaria.

Concentració contra l'atac d'Israels als vaixells amb ajuda humanitaria. Aquest divendres 4 de Juny a les 20:30 hores a la Plaça Prat de la Riba de Mollet. concentració urgent Contra l’atac d’Israel als vaixells amb ajudahumanitària a Gaza Davant la brutal agressió que ha sofert a mans del exercit d’Israel i en aigües internacionals la "flotilla" de vaixells que portava ajuda humanitària a la franja de Gaza i que ha suposat la mort d’un numero encara indeterminat (9-19) de pacifistes i ferides i segrest injustificat de la resta dels centenars d’activistes la Plataforma Aturem la Guerra de Mollet creu que contra barbaritats com aquestes són necessàries respostes fermes, urgents i contundent És per això que convoquem a tots els veïns i entitats de la ciutat de Mollet a una concentració urgent Contra l’atac d’Israel als vaixells amb ajuda humanitària a Gaza el proper divendres 4 de Juny a les 20:30 hores a la Plaça Prat de la Riba de Mollet. Amb aquest gest volem fer palés la nostra radical condemna contra aquest àtac i ver l’estat d’Israel i la seva constant política d’Apartheid contra el poble palestí. cartell Tanmateix instem a veïns, entitats e institucions de Mollet a que expressin el seu rebuig i participin a les mobilitzacions i es sumin a altres formes de condemna que es succeeixen aquest dies arreu de tot el món civilitzat. La Plataforma Aturem la Guerra de Mollet continuarà, ara més que mai, lluitant per un món en pau, sense guerres ni cap tipus de violència. PROU TERRORISME D’ESTAT! Us hi esperem.

Plataforma Aturem la Guerra Mollet.

Per més informació o per dir la vostra contactateu amb la Plataforma Aturem la guerra de Mollet al c/e: aturemlaguerramollet@gmail.com ____________________________________________________________________________________


La Plataforma Aturem la Guerra i la Campanya contra l’Europa del Capital, la Crisi i la Guerra convoquem el dissabte dia 5 de juny a les 17:30 a una manifestació que sortirà de Jardinets de Gràcia i baixarà per Passeig de Gràcia per protestar enèrgicament contra les recents retallades socials i les polítiques neoliberals imposades des de la Unió Europea i condemnar la repressió, els assassinats i la impunitat internacional del govern d’Israel. El lema de la manifestació serà “Per una Euromediterrània dels Pobles, de la Solidaritat i de la Pau”.

Després dels atacs, assassinats i repressió dels components de la Flota per la Llibertat de Gaza el passat dilluns, els i les manifestants i responent a una convocatòria internacional de mobilitzacions, també mostrarem la nostra ferm condemna de la impunitat internacional de l’Estat d’Israel i el nostre suport solidari per la creació d’una Palestina lliure i en pau.

Es concretaran altres detalls de la protesta a l’assemblea de la Plataforma Aturem la Guerra, dijous 3 de juny, 19.30h, Sodepau, Passatge del Crèdit 7, pral., Barcelona 08002.

La manifestació se celebra al final del cicle de conferències amb l’objectiu de debatre i denunciar les polítiques neoliberals i repressives a la zona Euromediterrània i en els seus diferents països, amb especial importància dels actuals esdeveniments a Palestina.

Les conferències es duran a terme al Centre Cívic la Sedeta (C/Sicília, 321) el dissabte dia 5 de juny de les 10 a les 17 hores i en elles donarem veu als i les protagonistes directes de la crisi a tota la regió euromediterrània així com a les persones que estan lluitant cada dia contra els seus efectes.

Més informació:
noue2010.blogspot.com
www.aturemlaguerra.org
www.facebook.com/aturemlaguerra


0 comentarios