Blogia
Federació d'Associacions Veïnals de Mollet del Vallès

CONTRA EL PROJECTE DE TRASLLADAR EL SERVEI DE PEDIATRIA DE L'AMBULATORI DE PLANA LLADO (AV.RIVOLI).

CONTRA EL PROJECTE DE TRASLLADAR EL SERVEI DE PEDIATRIA DE L'AMBULATORI DE PLANA LLADO (AV.RIVOLI).

A l’atenció del Sr. Monràs,

 

Demanem l’anul·lació del Projecte de traslladar el Servei de Pediatria de l’ambulatori de Plana Lledó a l’ambulatori de Can Pantiquet pels motius següents:

1)      El CAP Plana Lledó té una bona accessibilitat, ja que hi ha aparcament reservat per als pacients. En canvi, el CAP Can Pantiquet no té una zona reservada per als cotxes i, a més, la zona lliure està sempre ocupada pels automòbils dels veïns de la zona.

2)      Amb l’existència de dos ambulatoris que es distribueixen equitativament els pacients de tot Mollet tenim una racionalització dels serveis a la infància i canviar-ho i concentrar a Can Pantiquet tot el Servei de Pediatria implica grans moviments de població des dels barris de Santa Rosa i Can Borrell passant pel barri de Plana Lledó fins a arribar al barri de Can Pantiquet que és una zona un pèl apartada geogràficament i poc densament poblada. A més, cal tenir en compte que la mobilitat a la nostra localitat no és del tot adient i arribar a l’ambulatori des de segons quines zones de Mollet és difícil, donat que hi ha un autobús urbà amb una freqüència de pas de 20 minuts.

3)      El CAP Plana Lladó està molt a prop d’escoles (CEIP Joan Abelló, CEIP Col·legis Nous, CEIP Joan Salvat Papasseit, CEIP Can Besora, Escola Sant Gervasi, etc.),  IES (IES Vicenç Plantada, IES Gallecs), llars d’infants (Llar d’Infants Sol i Lluna, Escola Bressol La Xarranca i els Pinetons),  a qui poder donar suport en cas d’alguna possible incidència. Tanmateix, l’ambulatori de Can Pantiquet està més aïllat.

4)      El Servei d’ambulàncies té la seva central al CAP Plana Lladó.

5)      On ens ubicaran si totes les consultes de la Planta Baixa del CAP Can Pantiquet estan ocupades amb el servei de laboratori, amb Pediatria i amb l’administració? Què pensen fer? On ens ubicaran? . 

Donats tots aquests argument només ens queda demanar que el Servei de Pediatria de Plana Lladó romangui tal com i on està perquè el seu Servei és excel·lent.

Signat

Una ciutadana de Mollet i usuària del Servei de Pediatria de Plana Lledó

La FAVM conjuntament amb el suport de associació Genesis -  associació families nombroses de mollet - a.v can borrell, amb el recolzament de mares que utilicen  aquets servei d´pediatria al Cap de Plana Lledó.

0 comentarios