Blogia
Federació d'Associacions Veïnals de Mollet del Vallès

Taula de Control Social de la Crisi.

Taula de Control Social de la Crisi.

 

 

El proper divendres 12 de novembre  comença a Santa Perpètua de Mogoda i a la resta del Principat el segon Gran recapte d’aliments a Catalunya, organitzat per la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, i la Taula de Control Social de la Crisi a Santa Perpètua de Mogoda amb la col·laboració d’entitats del nostre municipi.

L’objectiu de la campanya és aconseguir recaptar 4.000.- kg d’aliments bàsics (arròs, pasta, llegums, llet, oli)  per tal de fer-los arribar a les persones més necessitades de casa nostra a traves de Càritas Santa Perpètua i el Banc d’Aliments.

Amb aquesta campanya volem sensibilitzar a la població perpetuenca de la importància de la participació ciutadana en l’atenció d’aquest problema.

El Gran recapte d’aliments de Catalunya comença el 12 de novembre al migdia i finalitza el 13 de novembre al vespre.

Vols col·laborar?

Tant si ets una entitat del poble com si ets un particular, pots adherir-te a la campanya. Necessitem voluntaris  que ens ajudin durant dos dies als punts de recollida d’aliments (supermercats ) informant a la ciutadania i recollint-ne les donacions d’aliments. Qui es vulgui afegir a aquesta campanya ens pot contactar per correu electrònic a; granrecaptestaperpetua@gmail.com. 

Activitats-

Programa escoles.

Les escoles i instituts col·laboradors recolliran aliments durant la  setmana entre els alumnes, els aliments seran lliurats a la campanya . També  es realitzaran xerrades d’uns 30 minuts, amb la projecció d’una presentació del Banc.

Festival Solidari.

Amb col·laboració de les Carpes del CIM, el proper dia 12  a partir de les 21h. tindrà lloc el Festival Solidari 2010, concert s de música en directe. La novetat és que l’entrada al Festival es paga amb l’entrega de  d’aliments bàsics. La quantitat total recollida es lliurara a la Campanya, pel seu repartiment .

Difon la nostra campanya

A Internet, el boca-orella és cabdal, i tu pots fer molt per ajudar a difondre aquesta campanya, i per tant la tasca social que desenvolupa el Banc dels Aliments de Barcelona, Càrites i la  Taula de Control Social de la Crisi.

Per a més informació: Miquel A. Rodríguez i Villuendas. 607925609

marvilluendas@telefonica.net

0 comentarios